lauantai 14. heinäkuuta 2018

                           

                                                Joko sinulla on vyölaukku ?

   Kauden ykkösasuste on ehdottomasti vyölaukku. Tuo 80-luvun kauhistus on tehnyt näyttävän paluun. Me vähän vanhemmat  muistamme sen "nykäsfarkkujen" ja t-paidan kaverina urheilullisena versiona. Muistan kaihoten aikaa, jolloin kukaan ei puhunut jenkkakahvoista, koska tuo nyttemmin mutsifarkkuina tunnettu malli nousi melkein kainaloihin asti. Tiedätkö muuten, että ennusteiden mukaan alaspäin levenevä bootcut-malli tulee valtaamaan suuren osa farkkujen kokonaismyynnistä?
  Nyt vyölaukut voivat olla hyvin hienostuneita. Nahkaisia tai esim. chanel-tyylisestä kankaasta valmistettuja. Kangaspäällysteiset yhdistetään usein samaa kangasta olevaan jakkuun. Kuvissamme on Andiatan tyylikäs nahkainen vyölaukku, jonka voit pukea perinteisesti vyötärölle/lantiolle tai jos et halua korostaa vyötärön seutua sen voi myös sijoittaa "rähinäremmin" tapaan. Siitä ei ole kuin muutamavuosi, kun käsilaukut vartalon poikki aseteltuna oli suuri tyylimoka. Nyt sitäkin muodikkaampi tapa kantaa käsilaukkua.


 Pientä iltalaukkua kannetaan edelleen kämmenotteella. Shopperit korvaavat usein käsilaukun, silloin voi vyölaukuun sujauttaa kaiken nopeasti esille tarvittavan, kuten puhelimen ja huulipunan. Itse olen ihastunut Sisleyn kynämuotoiseen punaan, joka mahtuu mukavasti kuviemme vyölaukkuun.
 Lopuksi tunnustan, että käytän samaa vyölaukkua myös lenkkeilessä. Sinne mahtuu hyvin puhelin ja avaimet. Lempimusiikki soimaan, kuulokkeet korville ja menoksi. Perustelen tätä sillä, että musiikin on todettu tekevän hyvää aivoille samoin kuin hienon vyölaukun itsetunnolle. Varmaan linnun laululla olisi yhtä hyvää tekevä vaikutus!
  Kuvissa mallina ihastuttava Katriina Koskiniemi-Väisänen