tiistai 3. heinäkuuta 2018

                                Makupaloja kesän 2019 muodista

   Ennenkuin talvimallistot valtaavat liikkeet on aika fiilistellä ensi kesän muodilla. Aina tulee olla jotain mistä uneksia ja mitä odottaa! Pidän väreiltään melko neutraaleista vaatteista, jotka kestävät aikaa ja muodin vaihteluita. Ilman laadukkaita vaatteita garderobi ei ole koskaan valmis, aina tulisi ostaa kaikki uusiksi, koska entiset ovat nuhjaantuneet ja värit eivät toimi yhdessä. Nyt on paikallaan
 " less is more"ajattelu!
Andiatan mallisto koostuu selkeistä linjoista ja hillittömän upeista materiaaleista. Muotimaailman kevät alkaa jo marras-joulukuussa ns. pre-mallistolla. Sen värit toimivat myös viimeisen,  värikkäimmän kesämalliston kanssa. Näin voit hankkia yhteensopivia vaatteita pitkin kevättä.  Ensimmäisenä tulevat tummansininen ja talvivalkoinen. Niiden seuraan liittyvät ns. blush- värit (ihonväri), joko viileänä tai lämpimänä.
 Uusi luxus-väri vuoden 2019 alkaessa on helmiäis-sininen, pearl blue. Tästä saimme jo hieman maistiaisia kesämallistossa. Kiva, kun joku väri tuntuu niin uudelta! Väri on ehkä parhaimmillaan valkoisen ja beigen sävyjen kanssa, mutta toimii myös tummempien värien kanssa, jos kaipaat enemmän kontrastia.
              

pearl blue
        

 Kaunis väri, joka sopii hyvin Chanel-tyyppisiin asuihin. Jos olet rohkea voit yhdistää sifonkihameen paljettitoppiin ja mokkajakkuun ja astua estradille!

 Hyvin istuvien, räätälöityjen asujen rinnalla nähdään rentoja housuasuja. Housuista valtaosa on nyt leveälahkeisia. Näyttääksesi parhaalta leveissä lahkeissa on hyvä tuntea oma vartalotyyppi. Näin onnistut oikean kangaslaadun ja yläosan valinnassa.
 Myöhemmin keväällä sinisen sävyt tuovat mieleen kesätaivaan ja kukkakuosit lupailevat kesää. Raikkaissa puseroissa on hyvin laskeutuvia materiaaleja antamassa naisellista touchia. Voit myös valita pelkistetyn yläosan tyyliäsi mukaillen.
Audrey Hepburn tyyliä Hannelella kevään brunssilla
  Yksi suosikeistani on Audrey Hepburn tyylinen mekko, joka oli mustana tämän kevään Andiata-mallistossa. Siinä on hyvin istuva yläosa ja midipituinen leveä helma. Ensi keväänä saamme beigen polvipituisen version ja kesän kynnyksellä midinä tummansinisen sekä järisyttävän upean kirkkaanpunaisen. Kesä tuo tullessaan hienostuneet kukkakuosit.Jos rohkeutesi ei riitä punaisiin kukkahousuihin voit valita merellisen raikkaan sinivalkoraidallisen housuasun. Nämä kesäiset asut ovat saaneet inspiraationsa merestä, auringosta ja Ranskan Rivierasta. Ehkä suuntaat sinne tämän upean malliston inspiroimana!
Ps. katso Instasta Andiatan ihana kukkamekko.
                                          Marja